SERVICES

 

MAIL / CLOUD WORKSPACE

Hos Nerd 911 kan vi hjælpe dig med at opsætte en IT infrastruktur der passer perfekt til din virksomhed. Vi er specialister i opsætning af Google, Office, Outlook, Adobe m.m. 

Vi hjælper dig lige fra at oprette en ny mail, med det domæne du ønsker, til migrering af mails fra en klient til en anden. Mail er et væsentligt redskab for alle medarbejdere i en virksomhed, og det er vigtigt at det bare spiller. Vi sørger for at dig og din virksomhed har minimale problemer med din mail og mailprogram. Hos Nerd 

NETVÆRK

Noget af det vigtigste i den tid vi lever i, er et godt netværk, som alle i privaten eller på kontoret kan nyde godt af. Langt de fleste får dog det optimale ud af deres internet, det skyldes ofte gammelt hardware eller dårlig placering af komponenter. Hos Nerd 911 har vi specialiseret os i optimering og opsætning af netværk. Med flere års erfaring inden for området garanterer vi for at vi kan forbedre din netværksforbindelse så du på din bopæl eller på kontoret får den internethastighed som du betaler for.

OVERVÅGNING

Hos Nerd 911 tilbyder vi også opsætning af overvågningskameraer til din bolig. Med mange års erfaring indenfor overvågning, lover vi at du ikke mister overblikket over din bopæl på noget tidspunkt, ved at finde den bedste løsning til dig. Vi tilbyder at komme ud på din bopæl og skræddersy en løsning der passer til lige netop dig og dine behov. Vi tilbyder kameraer med 4k billedkvalitet, ansigtsgenkendelse, tracking og meget mere. Med den software vi tilbyder kan du logge ind og følge med på dine kameraer når som helst på alle smartphones og computere.

SERVERDRIFT

Servere kræver en del vedligeholdelse og overvågning for at sikre en stabil drift. Hos Nerd 911 tager vi os af din serverdrift, så jeres virksomhed kan koncentrere jer om at drive forretning. Vi tager hånd om eventuelle server problemer, og kører løbende sikkerhedsopdateringer når det passer med jeres arbejdstider. Herudover beståre vores serverdrift bl.a. af helbredstjek så vi kan være på forkant med eventuelle problemer, udskiftning af defekt hardware, backup og antivirussoftware.

REPERATION / OPGRADERING

Med tiden, er der mange, som vil opleve at deres computere bliver langsommere og ikke kan følge med de ny opdateringer.

Hos Nerd 911 kan vi være behjælpelige med at  sparke nyt liv i din gamle maskine.

Vi laver de fleste reparationer, men vi tager ikke i mod strøgkunder, med mindre vi er blevet kontaktet først og har haft mulighed for at visitere problemet.

Giv os et kald på tlf 38 34 38 57 for at høre om vi kan hjælpe.

 

Tlf: 38 34 38 57  -  Adr: Kronprinsessegade 44, Kld 1306 Kbh  -  Mail: nerd911@nerd911.dk  -   CVR: 29622345 . -  Reg: 5033 Konto: 1323258 - IBAN: DK6550330001323258